Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Közhasznú Nonprofit Kft.

Magyarhertelend

Magyarhertelendi Termálfürdő

A Magyarhertelendi Termálfürdő Baranya megyében, a Mecsek Hegyhát üdülőkörzet természeti értékeinek leggazdagabb területén helyezkedik el.

Változatos medencekínálatuknak és széleskörű szolgáltatásaiknak köszönhetően az odaérkező családok, párok, baráti társaságok és a szép korú vendégek is könnyen megtalálhatják, a számukra legideálisabb kikapcsolódási formát.

A fedett élmény- és termálfürdő 4 medencével egész évben, az árnyékos szép strand 7 medencével, köztük a Gyógykerttel és a Vízi várral szezonálisan biztosít valódi pihenést és élményeket minden korosztály számára.

Az ősfás zöldterülettel körülvett kétszintes fürdőépületben számos szolgáltatás: babaúszás, aquafitness, szolárium, masszázs, étterem várja az oda látogatókat. Továbbá jó hír a szauna szerelmeseinek, hogy itt található Dél – Dunántúl legnagyobb Szaunaparkja 9 profi szaunamesterrel, akik változatos szeánszokkal gondoskodnak a szaunázás élményeiről.

A fürdő által nyújtott kikapcsolódási lehetőségeken túl, a termálvíz egészségügyi, gyógyító hatása sem elhanyagolható. Magyarhertelendet két termálkútja tette híressé, melyek 38 °C-os és 68 °C-os vizet szolgáltatnak, összetételük kedvező hatással van a reumatikus, ízületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre. A víz minősége vizsgált alkotók alapján nátrium hidrogén-karbonátos, igen lágy, fluoridos termálvíz, melyet természetes ásványvíznek minősítettek.

Elérhetőség:
Magyarhertelendi Élmény- és Termálfürdő
7394 Magyarhertelend, Bokréta utca 1/a
Telefon: + 36 72/390 760